deTintspecialist

Autoruiten blinderen bij deTintspecialist

De Tintspecialist is dé expert op het gebied van autoruiten blinderen. Wanneer u voor onze dienstverlening kiest, weet u zeker dat uw autoruiten bewerkt worden met de beste raamfolie van de hoogste kwaliteit.

Niet voor niets kunnen wij 10 jaar garantie geven op de door ons geblindeerde en getinte autoruiten. Vraag nu vrijblijvend een offerte op door uw kenteken of het type van uw auto door te geven. 

Volvo V40 ramen blinderen
mini cooper clubman blinderen
Opel astra tinten vanaf b stijl
Peugeot blinderen

Autoruiten blinderen heeft vele voordelen

Vermoedelijk kunt u zelf wel één of meerdere voordelen benoemen van het autoruiten blinderen. Het geeft de auto een geheel nieuwe look. Uiteraard is de privacy die de geblindeerde ruiten vergroten voor uw passagiers achterin de auto ook erg prettig. Raamfolie helpt ook autodieven weren. Omdat er niet meer van buiten in uw auto gekeken, liggen ook uw spullen niet meer in de kijk.

Het is niet voor niets dat bedrijfswagens vaak aan de achterzijde volledig geblindeerd zijn. Raamfolie houdt overigens ook het glas bij elkaar wanneer de ruit wordt ingetikt. Daardoor is het lastig om zomaar snel even iets uit uw auto te grijpen. De ruit is vanuit de binnenzijde overigens wel eenvoudig eruit te drukken mocht u onverhoopt te water raken bijvoorbeeld.

Autoruiten blinderen

Wist u dat raamfolie zonwerend werkt?

De raamfolie die wij bij De Tintspecialist gebruiken is ook zonwerend. Dat betekent dat het tijdens hete zomerse dagen lang niet zo warm in de auto wordt als wanneer uw auto niet geblindeerd of getint was. Ook houdt de folie UV straling tegen. Deze straling veroorzaakt door zon, kan het interieur van uw auto verkleuren. Het dashboard en de bekleding van uw auto behoudt met raamfolie dus langer de originele kleur.

Nog een voordeel is dat de vervelende schittering of verblinding die ontstaat door laagstaande zon verleden tijd is. Uw raam fungeert als een soort zonnebril waardoor u een heldere kijk op de weg heeft tijdens elk weertype. Raamfolie heeft dus voordelen op het gebied van uiterlijk, veiligheid en comfort.

De wetgeving en de verschillende folies

In de wet zijn Europese richtlijnen opgenomen over het blinderen van autoruiten. Vanwege het oogcontact dat moet gemaakt kunnen worden tussen bestuurders is het verboden om de voorruiten van uw auto volledig te blinderen. Deze ramen moeten minimaal 55% lichtdoorlaatbaar zijn.

De achterzijde van een auto mag u wel geheel blinderen. Echter moet uw auto dan wel voorzien zijn van een rechter buitenspiegel. Bij De Tintspecialist hebben we vele tinten folies met een verschillende lichtdoorlaatbaarheid.

Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld HP5, HP15, HP20, HP30, HP35, HP50, HP70. Waarbij HP5 geheel geblindeerd is en HP70 het meeste licht doorlaat. Wij adviseren u graag over de juiste keus folie en houden ons altijd aan de wettelijke eisen zodat u tijdens een verkeerscontrole niet voor onaangename verrassingen komt te staan

Wetgeving autoruiten blinderen >