Laat De Tintspecialist bij u langskomen!

Autoruiten blinderen op locatie? Ook deze dienst kunt u naast alle andere diensten ook afnemen bij De Tintspecialist. Heeft u een bedrijf en moeten er één of meerdere werkbussen of auto’s geblindeerd of getint worden? Dan komen wij graag naar u toe. Dit scheelt u tijd en moeite, bovendien zijn wij per auto slechts drie uur bezig wanneer we alle ramen tinten of blinderen. Uw personeel kan dus snel de route vervolgen.

Ruim aanbod aan verschillende raamfolies

Wij bieden u de keuze uit een ruim aanbod aan raamfolie in verschillende tinten en waardes. Uiteraard houden we bij het tinten van de voorruiten rekening met de wetgeving. Hiermee voorkomen we dat uw personeel voor onaangename verrassingen komt te staan wanneer zij in een verkeerscontrole belanden.

Volvo V40 ramen blinderen
mini cooper clubman blinderen
Opel astra tinten vanaf b stijl
Peugeot blinderen

De service van De Tintspecialist, autoruiten blinderen op locatie

Door het aanbieden van autoruiten blinderen op locatie kunnen we nog meer maatwerk bieden. We weten dat ondernemers altijd druk zijn en dat er niet één auto of werkbus te lang stil moet staan. Er moet bovendien geld mee verdiend worden. Daarom bieden we naast al onze andere diensten ook deze dienst aan. Wij komen op een afgesproken tijd met al ons benodigde gereedschap uw kant op. In een zeer korte tijd blinderen of tinten we de auto’s. Zodat deze spoedig weer de weg op kunnen.

U hoeft dus geen tijd vrij te maken of rekening te houden met een planning om onze kant op te komen. Maatwerk is overigens geen maatwerk als we vooraf u niet adviseren over onze folies en de beste kleurkeuzes. Daarom gaan we graag eerst even een gesprekje aan. Dit doen we voordat we op locatie verschijnen zodat er geen kostbare tijd verloren gaat.

Tint meter bij de tintspecialist

Voordelen van raamfolie

Vermoedelijk besluit u over te gaan tot het blinderen en tinten van de ruiten van uw werkbussen en auto’s om auto inbraak te voorkomen. Doordat er na onze werkzaamheden niet meer in de bus of achterin de auto gekeken kan worden, ligt het gereedschap een stuk veiliger. Maar raamfolie heeft nog veel meer voordelen.

Wanneer u de voorruit laat tinten, zal uw personeel een stuk comfortabeler zicht op de weg hebben. Schitteringen die ontstaan door zon of verblinding door laagstaande zon zijn verleden tijd. Ook werkt het folie warmte werend waardoor de temperatuur in de auto ook op hete dagen aangenaam is. Uw personeel zal dus minder snel vermoeid raken en prettiger kunnen rijden.

Afspraak maken voor autoruiten blinderen op locatie

Wilt u met ons een afspraak maken voor het ramen blinderen op locatie? Dan kunt u bellen naar telefoonnummer: 0342-224021 of een email sturen naar info@detintspecialist.nl.

Graag horen wij van u welk tijdstip en welke dag het beste uitkomt voor uw planning. Zodat het ramen blinderen op locatie zo min mogelijk hinder oplevert voor de door u te verrichten werkzaamheden.