BMW M6 gran coupe ramen blinderen

Wat kost het blinderen van autoruiten?

Laten we beginnen met het feit dat de kosten voor het blinderen van autoruiten niet opweegt tegen de bate. Autoruiten blinderen kosten zijn niet zo hoog. Zeker niet als u weet dat u bij De Tintspecialist 10 jaar garantie krijgt op uw aanschaf. Wij gebruiken namelijk folie van de allerhoogste kwaliteit.

Daarmee heeft u naast de positieve uiterlijke verandering die u auto ondergaat bij het aanbrengen van raamfolie, nog veel meer voordelen.

Volvo V40 ramen blinderen
mini cooper clubman blinderen
Opel astra tinten vanaf b stijl
Peugeot blinderen

Selecteer automerk om prijs te bekijken

Autoruiten blinderen kosten opvragen

Wanneer u graag een prijsindicatie wilt hebben voor het autoruit blinderen, dan kunt u op onze website het type van uw auto opzoeken. Hier staat een algemene richtprijs. Wanneer u uw kenteken aan ons doorgeeft of het type van uw auto met daarbij de informatie welke autoruiten u graag wilt laten blinderen, kunnen we een persoonlijke offerte opstellen.

Prijzen
Hatchback 3 deurs €180,-
Hatchback 5 deurs €200,-
Sedan €250,-
Station €250,-
SUV €250,-

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen de achterzijde van uw auto of werkbus te laten blinderen. Maar ook het tinten van de voorruit en de ramen in de voorste portieren brengt vele voordelen met zich mee.

deTintspecialist

Voordelen van autoruiten blinderen

Zoals al gezegd wegen de voordelen absoluut op tegen de autoruiten blinderen kosten. Uw auto krijgt een totaal andere look door de aangebrachte raamfolie. Daarnaast geeft het de inzittenden meer privacy en zijn uw spullen beter beschermd. Een potentiële inbreker kan namelijk nu niet meer zien wat er zich in uw auto bevindt en zal daarom minder snel een inbraak poging doen. Bovendien houdt de folie het raam bijeen waardoor inslaan van een ruitje een stuk lastiger is. Even iets uit uw auto grijpen is onmogelijk. De ruit is overigens van de binnenzijde wel eenvoudig eruit te drukken mocht u plotseling onverhoopt in het water belanden met uw voertuig.

Bescherming tegen warmte

Wellicht bent u op een hete zomerse dag ook wel eens overvallen door de warmte in uw auto. Deze stond al een tijdje geparkeerd in de zon en nu wilt u gaan rijden. De airco moet op de hoogste stand en alle ramen heeft u opengemaakt. Het stuur is zo heet dat u het bijna niet vast kunt pakken. Het raamfolie dat wij gebruiken bij De Tintspecialist is warmte werend. Dat betekent dat de temperatuur in de auto gereguleerd wordt met maar liefst 78%. Uw auto zal dus ondanks deze in de volle zon staat, van binnen een veel aangenamere temperatuur hebben wanneer u raamfolie heeft laten aanbrengen. Bovendien bespaart u brandstofkosten omdat nu de airco niet op volle toeren hoeft te draaien.

Veiligheid boven alles

Naast de warmte die de zon kan veroorzaken, ontstaan er in het verkeer ook geregeld ongelukken door schitteringen en laagstaande zon. Ook dit heeft u vast wel eens meegemaakt, u heeft bijna geen zicht op de weg omdat de zon u verblindt. Raamfolie neemt alle schitteringen weg en fungeert als een goede zonnebril die uw ogen beschermen tegen verbinding.