auto wrappen

Laat uw auto wrappen bij deTintspecialist

Het auto wrappen biedt eindeloos veel mogelijkheden. Met deze techniek kunt u uw auto of bedrijfswagen uniek maken! Zowel het design van de carwrap als de kleur van de vinylfolie is geheel op uw wensen af te stemmen.

Er is namelijk een breed scala aan kleuren en finishes verkrijgbaar. Zelfs persoonlijke ontwerpen behoren tot de mogelijkheden bij DeTintspecialist.

Volvo V40 ramen blinderen
mini cooper clubman blinderen
Opel astra tinten vanaf b stijl
Peugeot blinderen

Wat is auto wrappen en hoe werkt het?

Nadat uw auto grondig schoongemaakt is, brengen wij hoogwaardige folie op de lak van de auto aan. Bij DeTintspecialist werken we uitsluitend met A-merken zoals 3M , SOTT, Avery. Deze vinyl folie is speciaal ontwikkeld voor auto wrappen ofwel carwrapping.

Carwrapping is in het Nederlands letterlijk te vertalen naar auto inpakken. Toch wordt een auto lang niet altijd geheel ingepakt. Soms kiest men ervoor om bepaalde onderdelen van een wrap te voorzien. Of om bijvoorbeeld strepen, een logo of afbeelding aan te laten brengen.

Waarom kiezen voor auto wrappen?

Door uw auto te wrappen krijgt deze een geheel eigen stijl, een unieke uitstraling. Zowel voor privé als voor zakelijke doeleinden is auto wrappen daarom een techniek die men vaak toepast. De carwrap beschermt daarnaast ook direct de lak van de auto tegen invloeden van buitenaf zoals krassen en andere schades. Auto wrappen is overigens ook vele malen goedkoper dan het laten spuiten van een auto. Bent u uitgekeken op de huidige kleur van uw auto? Dan is carwrapping dus ook een zeer goede oplossing.

Auto wrappen op diverse manieren

Bij DeTintspecialist realiseren wij met alle plezier uw carwrap op maat, zodat uw auto weer helemaal voldoet aan uw wensen. Een auto wrappen kunt u op verschillende manieren laten doen:

  • Full wrap
  • Detail wraps
  • Design wraps
  • Striping
  • Ontchromen

Full wrap

Tijdens het aanbrengen van een full wrap verandert de kleur van de gehele auto. Daarbij kan gekozen zijn voor één kleur of een bepaald design. De mogelijkheden qua kleuren en designs voor een full wrap zijn oneindig.

Detail wraps

Eigenlijk zeggen de woorden “detail wrap” het al, bij deze manier van wrappen worden alleen bepaalde delen van de auto voorzien van een carwrap. Hiermee maakt u de auto uniek en toch stijlvol. Sommige automerken hebben deze optie al vanuit de fabriek.

Design wraps

Design wrap is het wrappen van een auto met een bepaald ontwerp. Bij DeTintspecialist kunnen we de design wraps volledig printen of snijden uit snijfolie. Design wraps worden over het algemeen gebruikt op bedrijfswagens voor reclamedoeleinden. Toch zien we design auto wrapping ook steeds vaker op privé auto’s om deze te personaliseren.

Promotioneel wrappen

Promotioneel wrappen heeft eigenlijk bijna dezelfde functie als design wraps hebben. U kunt hiermee het voertuig omtoveren tot promotie object. Maar waar een auto met een design wrap gebruikt wordt voor een langdurige periode of voor het personaliseren van een privé auto, gebruikt men promotioneel wrappen meestal voor kortstondige promotie acties.

Striping

Door middel van de striping techniek kunt u een mooie sportieve auto vele malen meer uitstraling geven. Laat uw auto er snel en fris uitzien met de striping diensten van DeTintspecialist. Striping is voor elke auto geschikt en kan op vele manieren uitgevoerd worden, van een enkele streep tot een complete metamorfose van uw auto.