Laat uw auto ontchromen bij deTintspecialist

Bij de Duitse automerken zoals bijvoorbeeld Audi, Mercedes en BMW zien we het al steeds vaker, het ontchromen van onderdelen. Van fabrieks-af worden de sierlijsten van dergelijke nieuwe auto’s al zwart opgeleverd. Dit noemt men shadowline of black optic.

Heeft uw auto nog chromen onderdelen en vindt u dit niet mooi? Kies dan voor auto ontchromen door DeTintspecialist.

Audi ontchromen grill
Dakdragers chrome delete
Raamlijsten ontchromen
Audi logo ontchromen

Wat er gebeurd bij het auto ontchromen

Bij DeTintspecialist kunnen we uw auto geheel ontchromen. Het ontchromen van een auto houdt in dat al het chrome bedekt wordt onder een andere kleur. Om deze reden wordt het ontchromen ook wel chrome delete genoemd. Als het chrome onderdeel te beplakken is met een wrap zullen we dit doen. We gebruiken hiervoor folie van alleen A merken zoals 3M, SOTT en Avery.

In een enkel geval kunnen we om bepaalde redenen sommige chromen onderdelen van een auto niet wrappen. Er is dan een optie om de kleur wrap te matchen bij de spuiterij en het bewuste onderdeel te laten spuiten.

Chrome delete op welke onderdelen?

We kunnen bijvoorbeeld raamlijsten, handgrepen, sierlijsten, dakdragers, logo’s en de grill van uw auto ontchromen. De meest gekozen optie is het bewerken van de raamlijsten en de dakdragers. Niet alleen het exterieur van een auto kunt u overigens laten ontchromen. Chrome delete is ook mogelijk bij het auto interieur, denk dan aan delen in het dashboard of de zijpanelen in de deuren. Vaak moeten we de te ontchromen onderdelen wel eerst verwijderen om ze netjes te kunnen bewerken. De gewrapte onderdelen zijn na onze behandeling water en UV bestendig.

Welke kleur u kunt kiezen bij het ontchromen van uw auto

Bij het ontchromen van een auto kunt u iedere gewenste kleur kiezen. Meestal kiest men voor glanzend zwart, dit geeft een chique uitstraling. Wilt u uw auto liever een stoere uitstraling geven? Kies dan voor mat zwart of carbon. Satin black is momenteel ook een veel gekozen optie bij het ontchromen. Satin black zit tussen glanzend en mat zwart in. Neem gerust contact op met onze specialisten om een afspraak te maken voor het bepalen van de gewenste kleur, wanneer u nog twijfelt.

Hoe werkt De Tintspecialist

Om het beste resultaat te creëren werken we bij De Tintspecialist voor het ontchromen van uw auto in een stofarme omgeving. Daarbij gebruiken we enkel de beste folies. Deze is krasvast en weert de UV straling van zon zodat er geen verkleuring kan ontstaan. Wij hebben bij DeTintspecialist al jarenlang ervaring met wrappen en het ontchromen is daardoor voor ons een koud kunstje. Elke chrome onderdeel beplakken we uit één stuk folie voor een perfect eindresultaat. Eigenlijk kunnen wij bij DeTintspecialist dus op alle auto’s chrome delete toepassen. Meestal door een wrap aan te brengen soms door het onderdeel te spuiten.

Meer informatie over het ontchromen van auto onderdelen

Wilt u meer informatie over het toepassen van chrome delete voor uw auto? Twijfelt u over de kleur folie of wilt u zien hoe wij ontchromen en welke materialen we hiervoor gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact op door een e-mail te sturen naar info@detintspecialist of te bellen naar 0342-224021.

Wij maken graag met u een afspraak om te laten zien waar wij goed in zijn. U kunt uiteraard ook direct een afspraak maken voor het ontchromen van onderdelen, om hiervoor een prijs te ontvangen kunt u ons het type auto doorgeven of het kenteken van de te ontchromen auto.